пʼятниця, 18 березня 2016 р.

Навчання у «Школі молодого лідера» на тему «Залишайся вільним»

Запорізька обласна громадська правозахисна організація «Егіда – Запоріжжя» у 2016 році розпочала реалізацію проекту «Підвищення обізнаності вразливих дітей і молоді щодо безпечної міграції та працевлаштування», метою якого є підвищення рівня обізнаності молоді, що навчається у професійно-технічних навчальних закладах, щодо явища торгівлі людьми, його попередження і формування навичок безпечної трудової міграції.
В рамках реалізації проекту заплановано проведення навчання у «Школі молодого лідера» для представників учнівської молоді професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області: у м. Запоріжжя, м. Мелітополь та м. Бердянськ.
02 березня 2016 року на базі ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» проведено навчання у «Школі молодого лідера» для представників ПТНЗ м. Запоріжжя, ДНЗ «Оріхівський професійний ліцей», ДНЗ «Василівський професійний ліцей», ДНЗ «Великобілозерський професійний аграрний ліцей» та ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей».
Відкрив захід Паржницький О.В., директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, який наголосив, що одним із серйозних порушень прав людини в усьому світі є торгівля дітьми, що потрапити в ситуацію торгівлі людьми може кожна дитина, незалежно від віку, статі та соціальної приналежності. Тож Олександр Вікторович побажав учасникам тренінгу сформувати уявлення про проблему торгівлі людьми, набути навичок з користування правилами безпечної поведінки та передати отримані знання ровесникам.
Поляков О.Д., директор ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» привітав усіх присутніх та побажав плідної співпраці у напрямку профілактичної роботи з учнями ПТНЗ та напрямку виховання поваги до прав людини.
Голова правління Запорізької обласної громадської правозахисної організації «Егіда – Запоріжжя» Шостак А.П., координатор проекту «Підвищення обізнаності вразливих дітей і молоді щодо безпечної міграції та працевлаштування» розповіла про функції та напрямки роботи організації взагалі і зупинилась конкретно на меті та завданнях даного проекту.
Після офіційного відкриття навчання у «Школі молодого лідера» супроводжуючі учнів педагогічні працівники та учасники тренінгу розійшлися по різним навчальним кабінетам і почали працювати відповідно до програми тренінгу для тренерів «Школи молодого лідера» на тему «Залишайся вільним».

Немає коментарів:

Дописати коментар